Over ons

Raedts Agro is de raadgever voor ondernemers die actief zijn in de landbouw. Ons doel? Een betere bodem creëren en sustainable bodembeheer. Nu alleen nog actief in de landbouw, maar we hebben de ambitie om ook andere sectoren waarin de bodem een belangrijke rol speelt te ondersteunen met onze kennis. Het is belangrijk dat we bewust omgaan met onze omgeving: gezonde keuzes bepalen de toekomst van morgen. Nu verantwoordelijkheid nemen, betekent kiezen voor een gezonde toekomst.

Raedts Agro is een platte organisatie: no-nonsens. Een praktische aanpak waarmee problemen voorkomen en opgelost kunnen worden. Raedts Agro is jouw partner in smart bodembeheer en het verzamelen van bodemdata.

Het team van Raedts Agro zet zich dagelijks in om de telers te begeleiden bij het oplossen van problemen of het optimaliseren van teeltprocessen.

Hiermee zijn we, vanuit onze hoofdvestiging in Sevenum, op 6 november 2015 begonnen en daarmee zullen we nog jaren doorgaan. Agrarische bedrijven worden steeds groter en complexer, waardoor maatwerk en circulair denken nog belangrijker wordt. Gedreven door een gezamenlijke passie bouwen we aan duurzame biologische landbouwsystemen waarin de bodemecologie centraal staat. Nu en in de toekomst. 

10
4